Başarmak istiyorsanız, denemelisiniz.

27 Mayıs 2017 Cumartesi

Evmotex Evinizin Modası Masa Örtüleri

evmotex-evinizin-modasi-masa-ortuleri   Kış geldi,gelecek bu sene geç kaldı derken kışı ortaladık ve bahara yaklaştık. bahar denilince de tabi ki bahar temizliği ve baharla yenilenen evler. Mutfağınızda veya balkon,teras, bahçe gibi açık alanlarınızda ihtiyaç duyacağınız şık masa örtüleri, runnerlar ve fon perdeler.

   Ev tekstili alanında faaliyet gösteren evmotex firmasının işletmekte olduğu www.evmotex.com alışveriş sitesi aracılığıyla çok şık ve çeşit çeşit masa örtüsü alabilirsiniz. Onlarca desen ve seçenek arasından dilediğinizi seçin. İster runnerlı isterseniz fon perdeli masa örtüsü.

    Aynı zamanda evmosil markasıyla temizlik tekstili ürünleride üreten şirketin üretim merkezi ev tekstilinin başkenti Denizli'de yer almakta. İnternet sitesi üzerinden yapacağınız alışverişleriniz Sürat Kargo ile hızlı şekilde sizlere ulaştırılmakta. Ayrıca isteğiniz üzerine size özel dikimler yapılmakta. Sadece iletişime geçmeniz yeterli.

     Firma Kosgeb desteğiyle ürettiği akıllı mop ürünüyle meşhur. Ama aynı zamanda dekoratif minder, çiçekli kırlent, temizlik tekstili gibi farklı kategorilerde ürünler bulabilmeniz mümkün.

Çocuklara Özel

   Evmotex firması çocuklarınızı da unutmamış. Çocuklar için hem yastık hem oyuncak ürünler üretiyor. Bunlar kaplumbağa şekilli, yunus şekilli, köpekçik şekilli, ahtapot şekilli, tırtıl şekilli gibi benzeri figürlü yastık oyuncaklar. Çocuklarınız için sağlıklı ve yumuşacık bir oyuncak seçeneği. Aynı zamanda yorgun düştüklerinde bir uyku yastığı ve uyku arkadaşına dönüşüyor. Diğer taraftan oturmak veya televizyon izlemek için bir minder olarak da kullanılabilir.

evmotex-evinizin-modasi-masa-ortuleri-2

Masa örtüsü ve minder ürünleri ve bunlar dışındaki diğer ürünleri incelemek için firmanın eticaret sitesini ziyaret edebilirsiniz.