Başarmak istiyorsanız, denemelisiniz.

18 Şubat 2016 Perşembe

Toptan Peştemal

Geleneksel Anadolu dokuması ürünü olan toptan peştemal ve günümüz hamam, sauna, spa gibi alanlar yanında plaj, günlük kullanım, otel, ev vb. bir çok yer de havlu gurubu yerine geçmektedir.

Özellikle çok eski çağlardan beri Denizli Buldan ve Kızılcabölük beldelerinde dokunduğu bilinen peştemal, hafif, hızlı kuruma ve kullanışlı olması ile çıkmaktadır.

Diğer bir anlamda toptan peştemal ev tekstili kategorisinde karlı işler yapmak isteyenleri yada otel, spa benzeri iş yerleri çin alım yapmak isteteyenleri beklemektedir.

Eğer sizde toptan peştemal arıyorsanız www.yarenpestemal.com ve www.denizlitekstildunyasi.com sitesine bakabilirsiniz. Denizliden peştemal toptancısı için bir çok satıcı olsa da sizlere profesyonel hizmet sunacak, e-ticaret desteği, kapıda ödeme imkanı, instagram satış ortağı vb. bir çok uygulama ile karşılıklı kazan kazan prensibi ile çalışan Buldan Concept size fayda sağlayacaktır.

Sizlerde İstanbul, Bodrum, Ürgüp vb. turistik yerlerde satmak, otantik ürün gruplarımızı satışa sunmak ve ürün çeşitliliğinizi arttırmak isterseniz web sitesindeki birbirinden şık ve zarif bu ürünleri inceleyebilirsiniz.


Ayrıca web sitenizde satmak için ürün arayan e-ticaret girişimcisi iseniz bu ürünleri wordpress veya opencart gibi ücretsiz altyapı ile hazırlanmış veya ideasoft, tsoft gibi ücretli sistemler kullanan internetten satış sitenize hemen ekleyebilirsiniz. Resimler ve açıklamalardan faydalanabilir, bizim perakende fiyatımızdan veya daha fazlasından satarak kar elde edebilirsiniz.

Avrupa veya Amerika'da yada başka ülkede yaşıyorsanız bu peştemal, peştemal bornoz ve otantik ürünlerden bulunduğunuz ülke de perakende ve toptan satış için toptan peştemal sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Özellikle yaz tatilinin gelmesi ve plaj, havuz sezonun başlaması ile bu alanlarda da hem satılabilecek hem de müşterilerinize kullandırılabilecek harika ürünlerdir. Pamuklu, Bambu, pamuk viskon, pamuk ve bambu karışımı gibi farklı ipliklerden dokunan ve dikilen son derece şık ürünler olan toptan peştemal bornoz ürünlerini de incelemenizi tavsiye ederim.

Butik mağazalar için alternatif satış ürünü olarak çok güzel kara tezgah dokuması bu ürünler sizi ve müşterilerinizi memnun edecektir.

2019 peştemal ve peştemal bornoz ürünleri satışının daha da artacağı bir yıl olacak. İnteretten satış için eticaret sitesi açmak, google ve facebook reklamları, influencer pazarlaması gibi konular için de bana ulaşabilirsiniz.