Başarmak istiyorsanız, denemelisiniz.

9 Aralık 2014 Salı

Denizli İlinde Patent Ofisi

Dünden bu güne kadar olan yenilik, buluş ve teknik ilerlemelerin kaydedildiği ve buluş sahiplerinin haklarının korunduğu sisteme patent demekteyiz.

Patent kısaca bir buluşun Türk Patent Enstitüsü tarafından tescillenmesi işlemidir. Diğer Taraftan faydalı model ise patent ile aynı hükümde olup, endüstriye uygulanabilir buluşların, buluş sahibinin beyanı üzerine incelemesiz olarak verilen bir tescil türüdür.


Patent olarak bilinmekle birlikte en çok karıştırılan ise marka tescilidir. Denizli Patent olarak marka tescili denilince akla gelen ilk firma olmamızın yanın da ofisimiz sizlere kullanmakta olduğunuz yada kullanmayı planladığınız firma isminiz, ürün isminiz yada sloganınız gibi yazı ile ifade edilebilir ibareleri marka tescili ile korumaya almanızı sağlamaya çalışmaktayız.

Denizli Patent Vekili ve Makina Mühendisi Hakan Kaya ile sizde buluş ve teknik yeniliklerinizi patent, faydalı model veya tasarım tescili koruma altına alabilirsiniz. Bu patent ve tasarım konularındaki çalışma ve harcamalarınız için KOSGEB ve Tübitak tarafından sağlanan hibe ve destek projelerinden de yararlanma imkanınız bulunmakta.