Başarmak istiyorsanız, denemelisiniz.

16 Ekim 2011 Pazar

Menopozun etkilerini azaltan pijama üretildi


www.nealirsaninternettenal.com online alışveriş sitesi, kadınlarda menopozun etkilerini azaltan pijamayı en uygun fiyatla lanse etti. Denizli'de kurulu firma, yazın serin ve kışın sıcak tutan pijama 'Püfür Püfür'ün ardından şimdi de 'menopoz pijaması' ile akıllı tekstil ürünleri gurubundaki ürünlerini genişletiyor.

Funika Holding, kadınlarda menopozun etkilerini azaltan pijama üretti. Denizli'de kurulu firma, yazın serin ve kışın sıcak tutan pijama 'Püfür Püfür'ün ardından şimdi de 'menopoz pijaması' yaptı.
İlk etapta 150 tane üretilen yeni pijamanın tanıtımı, Funika Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Sözkesen tarafındanDenizli Gazeteciler Cemiyeti'nde (DGC) yapıldı. Sözkesen, sözkonusu pijamanın menopoz ağrılarını tamamen ortadan kaldırmadığını, sadece şiddetini azalttığını söyledi. Orta ve ileri yaşlardaki kadınların terleme rahatsızlığına da çare olduğunu ileri süren Sözkesen, "Hayatın normal bir aşaması olarak kabul edilen menopoz, kadın hayatının yaklaşık yarısını kaplamaktadır. Ateş basması ve ani terlemeyle başgösteren menopoz belirtilerinden yola çıkarak bu pijamayı geliştirdik." dedi. Pijamanın icadında eşinin de menopoz ağrılarının etkisi olduğunu anlatan Nuri Sözkesen, "Bütün hanımların fizyolojik sıkıntılarından yola çıkarak üretilen menopoz pijaması, teri hızla emerek dışarı atılmasını sağlıyor. Aynı zamanda bu akıllı teknolojik ürün, vücudun ihtiyacını hissederek sıcaklığını dengeliyor. Hafif, esnek, yumuşak, çekmeyen, ipeksi görünümlü ve ütü gerektirmeyen menopoz pijaması, ferahlık verirken aynı zamanda vücudun enerjik kalmasını sağlıyor." ifadelerini kullandı.
Funika olarak yedi yıldır argeye büyük önem verdiklerini belirten Sözkesen, şunları söyledi: "Dünya devletlerinin hepsi artık araştırma geliştirmeye çok büyük paylar ayırıyor. Bunda da haklılar, çünkü küreselleşen ve her gün küçülen dünyamızda yeni ürünlere, icatlara ihtiyaç var. Funika olarak 2007 yılında argeye 1 milyon dolar ayırdık. Yıl sonuna kadar da hepsini kullanmış olacağız. Ayrıca menepoz pijaması için marka tescil başvurusu yaptık."