Başarmak istiyorsanız, denemelisiniz.

27 Mayıs 2017 Cumartesi

Tüp bebek Tedavisi Ne Zaman Uygulanır

Tüp bebek Genellikle kadınların kanalları tıkalı olması sonucu uygulanan bir tedavi yöntemidir. Ancak teknolojinin bu kadar denli ilerleme sonucu kısırlık problemi yaşayan herkesin koşarak çözüm aradığı bir yöntem olmuştur.Bayanlarımız için özellikle kapalı olan kanalların ve baylarımızın spermlerin deki bozukluklardan,  yaşından dolayı teşhisi koyulmayan kısırlıklar da tüp bebek tedavisi uygulanmaktadır.

tüp bebek

Not: Çok fazla ilerlememiş yumurta bozukluğu veya spermlere aşılama yöntemi ile gebelik sağlanmaktadır. Bu aşılama en fazla Altı kez denenmelidir.

Özellikle 3. Seansa kadar uygulananlar olumlu yanıt vermektedir. Fakat üç denemede de başarısızlık söz konusu olmuşsa hemen tüp bebek tedavisine başlanmalıdır. Henüz sebebi bilinmeyen kısırlıklar da ise; içerisinde bulunduğu bu durum 3 yılı geçmişse en etkili yöntem yine budur. Bunun da bazı kriterleri bulunmaktadır, tedavi olacak kişi Otuz beş yaş ve üzerinde ise bu tedaviyi hemen uygulayabilir. Hormonal bozukluğa sahipseniz ve bir yıldır yumurtlama oldu ise ve hala gebe kalamadıysanız sizinde bu tedaviyi uygulamanız gerekir.

Açıklaması bulunmayan bazı kısırlık sorunlarından endrometriozis hastalığına yakalanmış kişilerin eğer ki hastalığı yüksek derece de ise bu durumda tedavi uygulayabilirler. Erkeklerin sperm sayısı 1 milyonun üzerinde ise ve kısırlık söz konusu ise bu esnada da tüp bebek tedavisi uygulanmalıdır.