Başarmak istiyorsanız, denemelisiniz.

31 Ekim 2011 Pazartesi

Bürümcük Koltuk Örtüsü Nerden Alınır?


Koltuk Örtüsü evimize yeni bir görünüm katarak koltuklarımıza ikinci hatta üçüncü baharlarını yaşatmaktalar.

Eskiyen koltuk döşemelerine yeni görünüm katmak için kullandığımız gibi koltukların yeni kalması içinde kullanıyoruz koltuk örtülerimizi. Karşılaştığımız bir diğer durum ise zaman içerisinde ev dekorasyonu değişmesi nedeniyle koltuk renklerinde değişiklik ihtiyacı nedeniyle uygun renklere sahip koltuk örtüsü alınmasıdır.Koltuk örtüleri de kendi aralarında bir çok tarz içermesine rağmen bu sıralar en çok revaçta olan Bürümcük Koltuk Örtüsü moda olmuştur. 

Bürümcük ismi bu örtü kumaşlarının likralı yapısı nedeniyle ortaya çıkan bürümcüğümsü yapılanmadır. Bir çok markanın bu tarz örtüler ürettiğini görmekteyiz.

En bilinen ve kaliteli markalar ESV, Atacan, Bulsan, Altın Koza, Feradem, Kır Çiçeği, Sesli ve Altın Kelebek markalarıdır. Bunların çoğu ev tekstilinin üretim üssü olan Denizli ilimizde üretilmektedir.Peki kaliteli olan nasıl anlaşılır.Bürümcük koltuk örtüsü kumaşlarının ve kullanılan likranın kalitesiyle orantılı iken aynı zamanda kesim-dikim kalitesiylede ilgilidir. Bu markaların hepsi genelde aynı tarzada maxi ve standart model olmak üzere iki tipte koltuk örtüsü dikmektedirler. Ama kullanılan likranın kalitesi ve kumaşım pamuk yada polyester olması kalitede belirleyici olmaktadır.Piyasadaki markaların hepsi kumaşlarının %100 pamuk olduğu iddiasındalar. 

Peki öylemi, maalesef değil, Çoğu polyester karıştırılmış pamuk kumaştan mamül. Peki bu polyesterin zararı ne? maalesef polyester kullanıldığı zaman kumaş iki defa boyanmakta bir pamuk birde polyester için Bu ikinci boyama yüksek sıcaklıkta yapıldığından narin olan likraların ömründen almakta. Diğer taraftan polyester ve pamuk iplik boyaları tam tonları yakalayamadığı için görsel bütünlük sağlanamadığı gibi polyester iplik ve boyaları kansorejen maddeler içermektedir.

Nereden alınır?
Bu nedenle güvenilir e-ticaret sitelerinden online olarak almanızı tavsiye ederiz. Bu sitelerden www.denizlitekstildunyasi.com, www.buldanconcept.com ve www.nevresimoutlet.com  sitelerini önerebiliriz.Bürümcük Koltuk Örtüsü Renk ve Model Seçenekleri Renk olarak genellikle bilinen tüm renkleri bulmak mümkün. bu renklerden özellikle Krem, fildişi, mürdüm, fuşya, kahve, lila, bal ve pembe renklerin çok talep gördüğünü anlatan www.denizlitekstildunyasi.com online alışveriş sitesi sitesi yöneticisi Abdil Karakaya Bey, yeni bir bürümcük koltuk örtüsü ile evine yeni bir yüz kazandırmak isteyen kullanıcıların kalite, ödeme ve kargo ücretleri konusunda temkinli olmaları gerektiğini söylüyor. Zira alıcı ödemeli kargolarda aşırı kargo ücretleri ödemeniz mümkün o nedenle ücretsiz kargo ile satan firmalardan almanızı tavsiye ediyoruz. Örneğin biz denizlitekstildunyasi.com web sitemizde bürümcük koltuk örtülerini kalitesine göre 355-425 TL arası satmaktayız. tüm ürünlerimiz ücretsiz kargo olarak gönderildiği gibi kapıda ödeme ile de ürünü görerek ödeme imkanınız bulunmakta.

Model olarak Maxi ve standart model bürümcük koltuk örtüleri bulunmakta. Maxi modelde koltuk yan kolları çekyat, kanepe tarzı gibi, yani koltuk yan kolları düz şekilli iken standart model bürümcük koltuk örtüsünde koltuk yan kolları yukarıya doğru eğimlidir. Bu modellerden maxi model takımlar 3+3+1+1 şeklinde iken standart model 3+2+1+1 şeklinde gelmektedir. Bu modellerden 3+3 olarak çek-yat bürümcük koltusu yapılabilirken farklı kombinasyonları da üreticilerin yapabilmesi mümkün.

%100 pamuk kumaştan mamül, kaliteli likra kullanılmış ve güvenilir satıcıların size sunduğu bürümcük koltuk örtülerini almanızı öneririz. Zira ucuza diye aldığınız koltuk örtüleri kalitesi kumaşı, tam olmayan rengi ve çabuk deforme olmasıyla size daha pahalıya mal olabilir.


Aldığınız bürümcük koltuk örtünüzün EVİNİZİN YENİ YÜZÜ olmasını dilek, nice MUTLU ve SAĞLIKLI günlerde kullanmanızı temenni ederiz.