Başarmak istiyorsanız, denemelisiniz.

19 Haziran 2013 Çarşamba

Denizli Patent Mühendisi Ofisi

Patent Uzmanı Makina Mühendisi Hakan Kaya tarafından Denizli ve çevresinde sunulan patent hizmetleri şimdi www.girisimhocasi.com sitesinde birleştirildi.

Patent konusu olabilecek buluş veya teknik geliştirmelerinizin patent veya faydalı model olarak tescili konusunda uzman bir destek almak isterseniz 0544 258 20 20 numaralı telefondan hakan kaya ile irtibata geçebilirsiniz.

Öncelikle fikrinizin patentlenebilirliği üzerine konuşarak ieş başlamakta yarar var. EĞer patentlenebilir ise izlenecek yol, strateji ve bu ürünü rantabl hale getirme projesi konularında fikir telakkisi ile işe başlanmakta.

Daha sonra patent veya faydalı model için başvuru dosyası hazırlanmaktadır. Bu başvuru dosyasının TPE yani Türk Patent Enstitüsüne sizin adınıza iletilmesi, takibi, doğabilecek itirazların cevaplanması ve blgenin elinize geçinceye kadar ki süreçte sizlere destek sunmaktayız.

Denizli Patent deyince ilk akla gelen kişi olan Patent Mühendisi ve Vekili Hakan Kaya, başta Denizli olmak üzere Muğla, Antalya, Burdur, Uşak, Isparta, İzmir, Balıkesir ve Kütahya illeri başta olmak üzere tüm Türkiye'de hizmet sunmaktadır.